Quadralis

Kleuren

Bij Deceuninck ontstaat een kleur niet toevallig. Ze wordt met zorg gekozen door specialisten die zich laten leiden door eenvoudige maar uiterst strenge criteria. U herkent een Deceuninck kleur aan de deuctone naam.

deuctone

Om deel uit te maken van de deuctone kleurcollectie dient een kleur intelligent en doordacht te zijn.

Een intelligente kleur is er een met voldoende persoonlijkheid om een gevel te accentueren of te harmoniseren, om de aandacht te vestigen op de architectuur en zijn omgeving, of als finishing touch voor een aantrekkelijke woning.

Een doordachte kleur is een kleur die zich in een harmonie weet te verbergen, een kleur die goed past bij alle andere, die zich aan elk weertype, elke lichtinval, elk stadsgezicht en elk landschap linkt.

Kleuren die zich aan deze criteria houden hebben een universeel karakter.

Om deze deuctone kleurcollectie tot stand te brengen werd samengewerkt met de grootste kleurenartieste die er bestaat - ze vergist zich nooit - de kleuren die ze uitvindt zijn wereldwijd gekend en worden overal gewaardeerd. Haar naam? De Natuur. Hierdoor laten de kleuren uit de collectie zich dan ook niet meeslepen door trendgevoelige en dus tijdelijke modefenomenen. Hierdoor garandeert de deuctone kleurcollectie u de juiste keuze. Nu en voor altijd.

deuctone® process colors, 5 verschillende structuren die uw kleur vorm geven.

Mass coloured structure

Twee klassieke kleuren, wit RAL 9016 en crème wit RAL 9001, getint in het PVC zelf.

Original wood grain structure

De aanblik en het gevoel van natuurlijk hout met alle voordelen van PVC.

Coloured wood grain structure

De aanblik en het gevoel van geverfd hout met alle voordelen van een definitieve verflaag.

Decoroc structure

De ultieme zachtheid van een matsatijnen aanblik. Een procédé waar Deceuninck een exclusief octrooi voor heeft. Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Metallic structure

Een metalen aanblik die wordt verkregen door een gemetalliseerde pigmentatie. Een procédé waar Deceuninck een exclusief octrooi voor heeft.

deuctone® process colors is meer dan een assortiment mooie kleuren. Het is ook een technologie, een industrieel proces en een knowhow die een kwaliteitsvolle afwerking en een ongeziene duurzaamheid garandeert.

Elke kleur uit het assortiment heeft een aantal kwaliteitstests ondergaan en beschikt over de nodige technische goedkeuringen zodat u er altijd op kunt rekenen. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de UV-weerstand. Zo behouden uw kleuren zelfs na verschillende jaren nog altijd de frisheid van de eerste dagen.

 

Downloads

 

 

 

PVC & aluminium ramen, deuren en veranda's

 
  Quadralis